Waydoo Flyer One Plus

De nieuwe Waydoo efoil van 2022

"Unieke ervaring en professionele begeleiding! Zeker voor herhaling vatbaar. Zorg wel dat je voldoende tijd in het water hebt, hierdoor zal je het snel leren."

waydoo flyer one plus 2022

Waydoo Flyer One Plus

De nieuwe efoil van Waydoo is sinds juli 2022 op de markt. De Waydoo Flyer One Plus. Het gaat om een verbeterde versie van de Waydoo Flyer One die sinds 2020 verkrijgbaar was. 

Je hebt nu de keuze tussen 2 maten masten. Maar het grootste verschil zit hem in de nieuwe propellor die de efoil efficiënter en krachtiger maakt dus langer vaar plezier. Ook de accu/efoil batterij is vernieuwd en zal daardoor langer power leveren aan de Waydoo efoil.

Het sterke materiaal van aluminiumlegering maakt Waydoo Flyer One Plus extreem licht van gewicht. Het efoil board zelf is 30% lichter geworden.

Met of zonder wind en golven ervaar je het vliegen boven het water met deze efoil van Waydoo. 

Geen kabels of gereedschap nodig

Waydoo werkt zonder kabels. Alle onderdelen connect je zonder kabels te installeren. Dat is erg mooi vinden wij. Zonder gereedschap zet je deze efoil gemakkelijk in elkaar. Alles is met de hand aan en los te draaien. Ook heeft de Waydoo Flyer One geen loze ruimte. De accu is haarfijn aangesloten in het board. Waardoor er, in vergelijking met de Takuma, geen water in het board kan komen. De Waydoo is minder zwaar en dus makkelijker hoog op het water te krijgen.

Ergens moet er natuurlijk bespaard worden omdat het een goedkopere efoil is dan Takuma en Fliteboard. Je ziet dat de Waydoo een minder mooie afwerking heeft daarin tegen wel een scherpere prijs met hoge performance.

waydoo flyer one plus 2022
hydrofoil surfboard

Kom je testen?

Wil je een efoil kopen maar heb je nog nooit op een efoil gestaan? Kom dan eerst testen. We kunnen je goed adviseren over de verschillende boards. Wel zo lekker als je het verschil kan voelen tussen de merken voordat je er een aanschaft.

Hoe werkt het? Boek een privé of duoles en krijg bij aanschaf van een efoil het lesgeld t.w.v. een 1 persoons duoles (€150,-) terug. 

Opzoek naar een SUP? Check onze Supflow webshop.

Waydoo Flyer One Plus batterij of accu

Met het oog op prestatie en veiligheid bevat de PowerFlight Cell-batterij meerdere veiligheidsfuncties en is hij gemaakt met duurzame, hoogwaardige materialen. De batterij heeft een draadloos plug-and-play systeem. Je klikt de batterij makkelijk in het board en je kan het water op. Bij andere efoil merken moet je eerst de kabels van de batterij nog bevestigen.

Waydoo Flyer One Plus specificaties

waydoo flyer one plus 2022

Waydoo Flyer One

Contact ons voor je custom bestelling.

waydoo flyer one plus 2022

Batterij voor Flyer One

Contact ons voor je custom bestelling.

waydoo flyer one plus 2022

Waydoo Jet One Controller

Contact ons voor je custom bestelling.

Efoilen Amsterdam

  • Duoles vanaf €150 pp
  • 1,5 uur of 2 uur les
  • Leuk uitje met collega’s en vrienden
  • Mooie locatie aan het Nieuwe Meer in Amsterdam
  • Boek online op jou gewenste dag en tijdstip

Heb je een specifiek verzoek? Stuur ons dan even een mailtje.

Heb je vragen?

Waydoo Flyer One specificaties

waydoo patroller wing 1100cm²

Waydoo Patroller vleugel

Contact ons voor je custom bestelling.

Waydoo Explorer wing 1650cm²

Waydoo Explorer vleugel

Contact ons voor je custom bestelling.

efoil les waydoo flyer one

Waydoo back wing

Contact ons voor je custom bestelling.

2 maten efoil masten

Kies voor de standaard 65 cm mast of de nieuwe extra lange 85 cm mast. De lange 85 cm mast laat je hoger boven het water vliegen en maakt het mogelijk om scherpere/plattere bochten te maken. Dit geeft een fijn gevoel want nu kan je nog meer in je efoil hangen tijdens een bocht zonder dat de motor of wing uit het water zal komen.

24 snelheden en te begrenzen

De Jet One Controller bevat Bluetooth, GPS, OLED scherm, en 24 versnellingen. Je kan de Waydoo Flyer One Plus ook begrenzen via deze efoil remote tot een bepaalde versnelling mocht je in een gebied zijn waar een maximale snelheid wordt gegeven.

Ook handig dat je hierop je batterij kan checken van het board en remote. 

2 soorten front wings of vleugels

Je kan kiezen tussen 2 maten wings of vleugels. De grotere Explorer wing is geschikt voor de zwaardere efoilers/riders en voor beginners. 

De kleinere (standaard) Patroller wing is geschikt voor de efoiler met al wat ervaring. Contact ons voor meer informatie en advies op maat.

Wat anderen zeggen over ons

“Geweldige uitleg tijdens het Efoilen gehad van Ed . Samen met zoon en dochter een mooie dag beleefd . Wow wat kicken als de Efoil uit het water komt . Gaan we vast vaker doen.👍”

Frans Wessel

5/5

Geeft Supflow 5 sterren

“Vandaag met Floor aan het Efoilen geweest in Haarlem. Top. De efoil was prima. Makkelijk te starten en kon al vrij snel ‘vliegen’.
De communicatie met Kiteflow was goed. Snelle reactie en goede afspraken. Kortom. Erg tevreden. Ik kom snel nog een keer langs. Dank.”

Jan Cramer

5/5

Geeft Supflow 5 sterren

“Belde Kiteflow op met interesse om een e-foil aan te schaffen. Besloten eerst goed te kunnen en heb een uur uitleg en les gekregen om uit te proberen. Hen er één gekocht en erg tevreden hoe het gehele team behulpzaam en professioneel is. Reageren snel en komen afspraken na. Levertijden zijn langer op dit moment maar door goede contacten kon Kiteflow sneller dan verwacht m’n nieuwe e-foil thuis afleveren. Fantastisch om vóór aanschaf uit te kunnen proberen en daarna met goed advies en gerust hart te kopen. Absoluut goede partner voor producenten en kopers. dank!”

Oldrik Verloop

5/5

Geeft Supflow 5 sterren

“Eerste keer alleen op de Efoil bij Floor en Ed. Krijg je snel de smaak te pakken. Amper twee weken later nog een keer in een Duoles om de ervaring te delen..beide in Spaarndam.
Perfect om de ervaring te voelen om op een ‘vliegend tapijt’ te vliegen…😂
Groeten van Kees en Donna….

Kees en Donna

5/5

Geeft Supflow 5 sterren

Les en test in Amsterdam

Efoil testen

Van 1 tot 25 personen

Efoil les

Kom langs in onze winkel

Efoil kopen

Winkelwagen