Efoil kopen Waydoo Flyer One

What waves do, we do it better.

"Unieke ervaring en professionele begeleiding! Zeker voor herhaling vatbaar. Zorg wel dat je voldoende tijd in het water hebt, hierdoor zal je het snel leren."

efoil les waydoo flyer one

Waydoo

De Waydoo Flyer One gaat zijn tweede seizoen in (2022). Voor dit Chinese merk bewijst dat het een geaccepteerde en succesvolle efoil is.

Het board is van foam, het oogt goedkoop maar bewijst zijn stevigheid en duurzaamheid. We hebben er nog niet één gezien met beschadigingen. En als het board dan toch beschadigd is, is het EPP foam gemakkelijk te maken.

EPP foam maakt het mogelijk dat het een van de goedkoopste efoils is met hoge performance. Daarmee ook een van de lichtste efoils op de markt. Een licht board heeft zo zijn voordeel. Het gebruikt daardoor minder batterij. De batterij van de Waydoo Flyer One is bijna gelijk aan de grote accu van Takuma (35Ah – die standaard bij de Takuma Carver geleverd word). Maar doordat de Flyer One een motor heeft van ongeveer het dubbele verbruik, namelijk 6Kw, heb je een stuk minder lang vaar plezier. Je zou dus kunnen denken aan een tweede accu. De Waydoo Flyer One heeft meer kracht maar gaat dus op het water minder lang mee i.v.m. het vermogen. Je kan de Waydoo Flyer One ook uitbreiden met een Flyer Pod.

De Waydoo is krachtig en explosiever dan bijvoorbeeld de Takuma. Wil je voor een high end efoil gaan? Check dan naar de verschillende boards van Fliteboard en laat ons jou adviseren.

Geen kabels of gereedschap nodig

Waydoo werkt zonder kabels. Alle onderdelen connect je zonder kabels te installeren. Dat is erg mooi vinden wij. Zonder gereedschap zet je deze efoil gemakkelijk in elkaar. Alles is met de hand aan en los te draaien. Ook heeft de Waydoo Flyer One geen loze ruimte. De accu is haarfijn aangesloten in het board. Waardoor er, in vergelijking met de Takuma, geen water in het board kan komen. De Waydoo is minder zwaar en dus makkelijker hoog op het water te krijgen.

Ergens moet er natuurlijk bespaard worden omdat het een goedkopere efoil is dan Takuma en Fliteboard. Je ziet dat de Waydoo een minder mooie afwerking heeft daarin tegen wel een scherpere prijs met hoge performance.

efoil kopen waydoo flyer one

Kom je testen?

Wil je een efoil kopen maar heb je nog nooit op een efoil gestaan? Kom dan eerst testen. We kunnen je goed adviseren over de verschillende boards. Wel zo lekker als je het verschil kan voelen tussen de merken voordat je er een aanschaft.

Hoe werkt het? Boek een privé of duoles en krijg bij aanschaf van een efoil het lesgeld t.w.v. een 1 persoons duoles (€150,-) terug. 

Opzoek naar een SUP? Check onze Supflow webshop.

hydrofoil surfboard

Waydoo Flyer One batterij

Met het oog op prestatie en veiligheid bevat de PowerFlight Cell-batterij meerdere veiligheidsfuncties en is hij gemaakt met duurzame, hoogwaardige materialen. De batterij heeft een draadloos plug-and-play systeem. Je klikt de batterij makkelijk in het board en je kan het water op. Bij andere efoil merken moet je eerst de kabels van de batterij nog bevestigen.

Waydoo Flyer One specificaties

efoil kopen waydoo flyer one

Waydoo Flyer One

Contact ons voor je custom bestelling.

waydoo batterij of accu

Batterij voor Flyer One

Contact ons voor je custom bestelling.

efoil kopen waydoo flyer one

Waydoo Jet One Controller

Contact ons voor je custom bestelling.

Efoilen Amsterdam

  • Duoles vanaf €150 pp
  • 1,5 uur of 2 uur les
  • Leuk uitje met collega’s en vrienden
  • Mooie locatie aan het Nieuwe Meer in Amsterdam
  • Boek online op jou gewenste dag en tijdstip

Heb je een specifiek verzoek? Stuur ons dan even een mailtje.

Heb je vragen?

Waydoo Flyer One specificaties

waydoo patroller wing 1100cm²

Waydoo Patroller vleugel

Contact ons voor je custom bestelling.

Waydoo Explorer wing 1650cm²

Waydoo Explorer vleugel

Contact ons voor je custom bestelling.

efoil les waydoo flyer one

Waydoo rear vleugel

Contact ons voor je custom bestelling.

Vleugel, mast en remote

De Waydoo Flyer One komt natuurlijk met vleugels. Een rear wing en patroller wing. Je kan ook nog uitbreiden naar de Explorer wing.

De mast is verkrijgbaar in twee verschillende maten. De 25.6 inch (65cm), voor als je snel en behendig wilt riden. Of de 31,5 inch (80cm) voor als je meer smoother het water over wilt gaan.

De Waydoo remote biedt maar liefst 24 versnellingen. Waydoo noemt de remote de Jet One Controller en bevat Bluetooth, GPS, 24 versnellingen en een OLED scherm. Je kan hier natuurlijk ook checken hoe vol de batterij is.

Voor de Waydoo Flyer One kan je ook een Flyer Pod bestellen. Een Flyer Pod is een luchtband voor om het board heen. Dit geeft meer stabiliteit. Goed voor beginners of voor kids om mee te leren.

Wat anderen zeggen over ons

“Geweldige uitleg tijdens het Efoilen gehad van Ed . Samen met zoon en dochter een mooie dag beleefd . Wow wat kicken als de Efoil uit het water komt . Gaan we vast vaker doen.👍”

Frans Wessel

5/5

Geeft Supflow 5 sterren

“Vandaag met Floor aan het Efoilen geweest in Haarlem. Top. De efoil was prima. Makkelijk te starten en kon al vrij snel ‘vliegen’.
De communicatie met Kiteflow was goed. Snelle reactie en goede afspraken. Kortom. Erg tevreden. Ik kom snel nog een keer langs. Dank.”

Jan Cramer

5/5

Geeft Supflow 5 sterren

“Belde Kiteflow op met interesse om een e-foil aan te schaffen. Besloten eerst goed te kunnen en heb een uur uitleg en les gekregen om uit te proberen. Hen er één gekocht en erg tevreden hoe het gehele team behulpzaam en professioneel is. Reageren snel en komen afspraken na. Levertijden zijn langer op dit moment maar door goede contacten kon Kiteflow sneller dan verwacht m’n nieuwe e-foil thuis afleveren. Fantastisch om vóór aanschaf uit te kunnen proberen en daarna met goed advies en gerust hart te kopen. Absoluut goede partner voor producenten en kopers. dank!”

Oldrik Verloop

5/5

Geeft Supflow 5 sterren

“Eerste keer alleen op de Efoil bij Floor en Ed. Krijg je snel de smaak te pakken. Amper twee weken later nog een keer in een Duoles om de ervaring te delen..beide in Spaarndam.
Perfect om de ervaring te voelen om op een ‘vliegend tapijt’ te vliegen…😂
Groeten van Kees en Donna….

Kees en Donna

5/5

Geeft Supflow 5 sterren

Les en test in Amsterdam

Efoil testen

Van 1 tot 25 personen

Efoil les

Kom langs in onze winkel

Efoil kopen

Winkelwagen